Wie Ben ik?

Alhoewel ik eigenlijk meer geïnteresseerd ben in wie jij bent, en hoe je op deze pagina terecht bent gekomen, kan ik me voorstellen dat ook jij nieuwsgierig bent naar wie ik ben, en wat ik eventueel voor je zou kunnen betekenen.

Ik ben Judith Mooren, gek op mijn gezin en reizen. Ik geniet zoveel mogelijk, bij voorkeur op een gezonde manier van het leven, ben een fanatiek CrossFitter en mag ook graag een yogales volgen. Als het even kan ga ik een flink stuk wandelen. Daarnaast hou ik van fashion en vind ik het leuk om te bloggen over alles waar mijn oog op valt. Dat kan dus over een gezonde lifestyle zijn, maar ook over de laatste trends of hotspots.

Voorheen ben ik lange tijd werkzaam geweest in de fashion industrie, o.a. als regiomanager bij een bekende kledingketen, en als eigenaar van een online lifestyle/fashion magazine.
Sinds 15 jaar beoefen ik met veel plezier het beroep van lifestyle coach. Samen met cliënten kijken wat het beste bij ze past en zoeken naar de juiste weg. Ieder mens is uniek en bewandelt een ander pad. Wat bij de een past, hoeft niet noodzakelijkerwijs bij een ander of bij jou te passen. Dat is mijn uitdaging: samen zoeken naar de voor jou beste weg naar succes.

Daarnaast ben ik medeorganisator van thema-lifestyle weekenden, wat dat inhoudt kun je zien op de homepage onder het kopje evenementen.

Wat ik doe en wat mijn manier van werken is als lifestyle-coach kun je lezen op de pagina: Wat doe ik.