Waar hebben vrouwen het liefst seks?

 

Ook jij hebt waarschijnlijk fantasieën over plaatsen waar je wel eens seks zou willen hebben. Het bed is voor de hand liggend, maar zeker niet favoriet als het om deze fantasieën gaat, zo blijkt uit een onderzoek van Sleep Cupid.

Een groep van 3000 vrouwen werd gevraagd naar hun fantasieën, uit dit onderzoek kwam sowieso naar voren dat de voorkeur van hetero vrouwen een andere is dan die van biseksuele of gay vrouwen.

Foto via Shutterstock

De nr 1 fantasie van hetero vrouwen is... een trappenhuis. Ikzelf heb als hetero vrouw serieus deze fantasie nog nooit gehad. Gadver, ik moet er zelfs niet aan denken, kauwgum, sigarettenpeuken, hondenpoep wat onder schoenen is blijven plakken, nee dank je. Enfin, het trappenhuis dus. Het zal wel iets te maken hebben met een publieke plaats en de kans om betrapt te worden. Op de tweede plaats staat seks tijdens een feest, vervolgens het strand, seks in een vliegtuig, de garage, de achtertuin en de hekkensluiter is seks in een lift. Geef mij dan maar het strand, call me old fashioned, maar ik ben nou eenmaal romantisch aangelegd.

De lijst van biseksuele vrouwen ziet er iets anders uit. De voorkeur heeft bij deze vrouwen het strand, gevolgd door het trappenhuis, seks in een badkamer (is te doen, moet je wel een grote inloopdouche hebben.) Biseksuele vrouwen zouden het ook graag op hun werkplek doen, tijdens een feest, in een vliegtuig en vooruit, als laatste wordt ook de achtertuin genoemd. (Ik neem aan in de zomer, lijkt me anders vrij ongemakkelijk en koud.)

De groep gay vrouwen heeft als eerste voorkeur de garage, gevolg door seks in een kast (zou daar dan de uitdrukking 'uit de kast komen' vandaan komen?) op nr 3 staat de werkplek/kantoor, daarna het trappenhuis (wat is dat toch met dat trappenhuis?) Seks in een park zien de gay vrouwen ook wel zitten, en als laatst wordt het dakterras genoemd.

Je ziet fantasieën genoeg, een aantal van bovenstaande locaties kan ik afvinken, in een kast heb ik het echter nog nooit gedaan, ben ik ook niet van plan overigens. Een kast, serieus, hoe dan ........

Categorie