Voor een prikkie een babyhuidje

 

Soms lijkt het wel of alle modellen, actrices en celebrity’s geboren zijn met super gladde babyhuidjes. Jaloersmakend.... soms delen ze in interviews hun skincare routine, maar vaak hangt aan die routine een fors prijskaartje. Niet iedereen kan het zich permitteren een pot creme van 500 euro te kopen, daarbij is het maar de vraag of die dure creme ook doet wat de fabrikant belooft.

foto credits: Studio7042 via Pexels.com

Hoe verfrissend is het dan om van een schoonheidsspecialiste/huidtherapeute, die vele celebrity’s in haar klantenkring heeft te horen, dat zij gebruik maakt van een goedkoop maar effectief middel, wat ze mengt met andere goedkope ingrediënten. Ik heb het over Nichola Joss, zij heeft o.a. Scarlett Johansson, Hilary Swank, Gisele Bundchen, Gwyneth Paltrow en Meghan Markle regelmatig in haar stoel en handen.

Nichola heeft een master in biologie en fysiologie, ze weet dus echt wel hoe een huid werkt en wat deze nodig heeft. Ze is beroemd en geliefd vanwege haar drainage gezichtsmassages. Ze deelt in een interview met Refinery29 haar meest geliefde ingrediënt om zelf verzorgende gezichtsmaskers te maken.

Nichola gebruikt biologische en zuivere kokosolie als basis. Ze mengt het met kurkuma voor een kalmerend effect en met havermout om te scrubben. Deze laatste kun je ook mengen met zuivere honing. Honing en havermout werk fantastisch hydraterend en verzorgend.

Voor een prikkie ligt de flawless huid van Meghan en andere beroemdheden dus binnen handbereik. Wil jij Nichola aan het werk zien, dan kun je op YouTube veel filmpjes van haar bekijken. Bijvoorbeeld hoe je zelf drainage massage technieken kunt toepassen.

Categorie