IkPas op de helft van mijn uitdaging

 

En dan sta je op zaterdagochtend om 8 uur havermout-koeken en een bananenbrood te bakken, ja je leest het goed, om 8 uur ‘s ochtends, op zaterdag ja....

Foto credits: Michael Discenza Via Unsplash.com

Misschien is dat voor jou niets bijzonders en spring jij elke zaterdag om half 7 je bed uit om te gaan hardlopen, voor mij is het op zijn zachts gezegd behoorlijk afwijkend gedrag. Doorgaans slaap ik op zaterdag uit tot een uurtje of 8/half 9 en neem dan eerst rustig een ontbijtje, daarna ben ik pas echt aanspreekbaar en ga ik tot actie over.

Normaal gesproken drink ik op vrijdagavond een paar wijntjes of speciale biertjes. Soms ook nog een afzakkertje voor het slapen gaan, nu dus niet en ik merk duidelijk verschil in mijn energieniveau. Nou is dat natuurlijk niet echt een verassing, omdat ik in principe door de week geen alcohol drink wist ik sowieso dat ik door de week frisser mijn bed uit spring, het verschil nu is, dat ik dat in het weekend ook voel, sterker het lijkt wel of ik steeds energieker word.

Na een (overigens prachtige) balletvoorstelling in het theater in Eindhoven gisteren, zou ik normaal gesproken ook een wijntje hebben gedronken, en grote kans ook een tijdens de pauze. Nu zat ik braaf met een glas 0.0 voor me en voor de voorstelling een kopje espresso . Saai??? Nee niet echt, ik vind het vooral erg fijn om me zo fris en fruitig te voelen. De echte uitdaging komt aanstaande zaterdag, dan staat er een etentje gepland met vrienden, dat wordt wellicht nog een dingetje.

Wordt vervolgd....