Netflix bepaalt nieuwe food trend.

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends, fashion trends, interieur trends, sport trends en natuurlijk ook food trends. De voorspelling is dat een van dé food trends van 2019 de ‘Eat in’ trend is.

Deze trend is niets anders dan gezellig thuis eten mét of zonder familie of vrienden. We hebben het met zijn allen behoorlijk druk met werk, sociale verplichtingen en ons gezin of partner. In het weekend, maar ook door de week word het steeds aantrekkelijker om gewoon thuis te eten. We gaan meer gebruik maken van apps als Uber Eats en Thuisbezorgd. Ook vinden we het steeds leuker om huiskamer diners met vrienden te organiseren, zelf te koken of de cateraar in te schakelen. De kok aan huis wordt ook steeds populairder in 2019. Netflix speelt in deze trend een niet onbelangrijke rol, we bingewatchen behoorlijk wat af met zijn allen. Op de bank een Netflix show kijken, met een thuisbezorgde gezonde salade of poke bowl, is voor veel mensen de ultieme ontspanning.

 

Gelukkig zijn er heel veel takeaway’s waar je gezonde maaltijden kunt afhalen, en bezorgservices die ze bij je thuis komen brengen. Ikzelf maak regelmatig gebruik van de bezorgservice van versenvrolijk.nl. Dit jonge bedrijf bezorgt heerlijke poke bowls en soepen bij je thuis. Mijn poke bowl wordt bij de sportschool bezorgd. Een uurtje CrossFitten, en daarna staat mijn gezonde poke bowl en verse soepje klaar om mee naar huis te nemen, hoe fijn en vooral lekker is dat...

Categorie